Kosár

 x 

A kosár üres

Hírlevél

Kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.

A Vostok program 1960 és 1963 között futott, és az volt a célja, hogy először küldjön embert az űrbe. Ezt a célt 1961. április 12-én érték el, amikor Jurij Gagarin lett az első ember, aki megkerülte a Földet. Gagarint a szovjet űrprogramhoz kiválasztott 20 űrhajósból álló csoportból választották ki. 

A Vostok Europe Space Race  a Vostok Europe legújabb óracsaládja, amely az úgynevezett "űrversenyt" ünnepli. 

A múlt század végén az űrverseny egyfajta verseny volt a Szovjetunió és az USA között az űrkutatás és -utazás terén elért dominanciáért és technológiai vívmányokért.
Az űrverseny (angolul: Space Race) az első mesterséges műholddal (Szputnyik 1) kezdődött, amelyet a Szovjetunió sikeresen küldött az űrbe. Az évek során egyre több technológiát kutattak, és mindkét oldalon új rekordokat döntöttek. Mintákat gyűjtöttek a Holdon, a Vénuszon és a Marson, emberes küldetéseket hajtottak végre alacsony Föld körüli pályán, végül végrehajtották az emberes holdra szállást. A Szovjetunió összeomlását az űrverseny utolsó eseményének is tekintik.
A klasszikus vintage megjelenés letisztult, modern vonalakkal kombinálva időtlenné teszi ezeket a gyönyörű órákat. A 47 mm-es tok kiváló leolvashatóságot biztosít az időről, és az extra edzett, robusztus K1 kristály védi a belső működést. Ezen kívül ezek az órák csavaros koronával rendelkeznek, amely a csavaros hátlappal együtt akár 20 atm vízállóságot tesz lehetővé. 

           

 

Találatok: 1 - 2 / 2

Vostok Europe Space Race

VOSTOK SPACE RACE 325B664-L

Férfi Szerkezet: Kézzel is felhúzható, másodperc stoppos ...

138.900 Ft

Vostok-Europe 325A665 L- Space Race

Férfi Tok anyaga: Nemesacél Szíj anyaga: Valódi ...

134.900 Ft